Craiova meniu:

CFR Cluj s-a impus la Botoșani și a cucerit titlul de campioană

[ Stiri sport diverse ]
[ : 2021-05-18 ]
[ Botosani ]
[ Rom�nia ]

CFR Cluj s-a impus la Botoșani și a cucerit titlul de campioană

 4898 CFR Cluj este fosta și totodată noua campioană a României. Aceasta s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasare, în fața formației FC Botoșani și și-a asigurat titlul cu o etapă înainte de finalul play-off-ului Ligii 1. Golul care a făcut diferența a fost de fapt un autogol, nefericitul fiind Țigănașu (’53).

FC Botoșani: Pap – Braun, Chindriș (’82, Târșa), Șeroni (’62, Tîrcoveanu), Țigănașu – Caia (’4, Meleke), Florescu (’82, Patache), Papa – Askovski (’63, Fili), Ongenda, Al Mawas. Antrenor: Marius Croitoru.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Sigurjonsson (’76, Hoban), Bordeianu, Gîdea (’4, Păun; ’85, Pereira) – Deac (’85, Chipciu), Debeljuh (’84, Rondon), Costache. Antrenor: Edi Iordănescu.

CFR Cluj a obținut astfel al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istoria sa, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 și 2020.

Formația din Gruia a devenit totodată echipa din provincie cu cele mai multe titluri. A depășit-o pe UTA Arad (6) în ceea ce privește campionatele cucerite.

CFR va fi unica reprezentată a României în Liga Campionilor. Ardelenii vor începe competiția în primul tur preliminar.

: 9 ( 1 ) - !12-07: Italia castiga EURO 2020
Italia a castigat titlul european pe Wembley din Londra in urma loviturilor de departajare. Dupa 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, rezultat care s-a mentinut si dupa cele doua reprize de prelungiri.

Anglia deschisese scorul in min ... [ ]
Stiri sport diverse

07-07: Italia în finala Euro 2021
Italia a învins Spania la penalty-uri, 4-2, după 1-1 după 90 și 120 de minute de joc, și s-a calificat în finala Euro 2021! ... [ ]
Stiri sport diverse

18-05: CFR Cluj s-a impus la Botoșani și a cucerit titlul de campioană
CFR Cluj este fosta și totodată noua campioană a României. Aceasta s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasare, în fața formației FC Botoșani și și-a asigurat titlul cu o etapă înainte de finalul play-off-ului Ligii 1. Golul care a făc ... [ ]
Stiri sport diverse

23-04: Programul Romaniei la turneul olimpic de fotbal
Romania a fost repartizata in Grupa B la tragerea la sorti care a avut loc, marti, la sediul FIFA de la Zurich.

Tricolorii vor intalni Honduras, Coreea de Sud si Noua Zeelanda.

Programul Romaniei la turneul olimpic:
... [ ]
Stiri sport diverse

27-02: Dinamo, umilită c-o manită de Viitorul
FC dinamo a fost surclasată de FC Viitorul Constanţa cu scorul de 5-0 (3-0), vineri sear7, în primul meci din etapa a 25-a a Ligii I. Dinamo a suferit cel mai drastic eşec din acest sezon, în faţa unei echipe care nu mai câştigase de opt etap ... [ ]
Stiri sport diverse

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii