Craiova meniu:

Craiova umilește pe dinamo

[ Stiri Universitatea Craiova ]
[ : 2021-09-27 ]
[ Craiova ]
[ Rom�nia ]

Craiova umilește pe dinamo

 4961 Într-un meci considerat cândva derby, Universitatea Craiova a măturat pe jos cu dinamo, reușind cea mai categorică victorie din istorie, 5-0! Golurile au fost marcate de Houri dintr-o lovitura de la 11 metri, Ivan, Cimpanu, Capatina și Markovic, adică de jumătate de echipă! ;-) Singurul regret al acestui meci e că Universitatea a valorificat doar o treime din ocaziile avute!


Caseta tehnica
Universitatea Craiova: Pigliacelli - Conte (Căpăţână 54), Găman, Screciu (M. Constantin 46), Vătăjelu - Nistor, Creţu (Cîmpanu 46), Houri - Gustavo (Ivanov 74), Ivan, Baiaram (Markovici 46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Dinamo Bucureşti: Iliev - Giafer, Popa, Grigore, Filip (Creţu 83) - Sorescu, Itu (Radu 63), Dudea - Moldoveanu (Bani 73), Ivanovski (Neicuţescu 83), Matei. Antrenor: Sorin Colceag.

Cartonaşe galbene: Giafer 6, 16, Ivanovski 23, Sorescu 39 / Constantin 59.

Cartonaş roşu: Giafer 16.

Partida a fost arbitrată de Cătălin Popa.

: 9 ( 1 ) - !06-10: Programul optimilor Cupei României
Asa Fotbalului a găzduit marți, 5 septembrie, tragerea la sorți a optimilor de finală din Cupa României, ediția 2021-2022.
Meciurile stabilite în urma tragerii la sorți:

AS FC Buzău – Dunărea Călărași
Polit ... [ ]
Stiri Universitatea Craiova

04-10: FC 2017 - Universitatea Craiova 0-2
Dupa o prima repriza tensionata, dar cu putine faze de poarta, Universitatea Craiova a deschis scorul prin sutul lui Nistor din afara careului, in minutul 47.

O faza pornita de la un balon pierdut de Diallo in fata propriului careu al ... [ ]
Stiri Universitatea Craiova

27-09: Craiova umilește pe dinamo
Într-un meci considerat cândva derby, Universitatea Craiova a măturat pe jos cu dinamo, reușind cea mai categorică victorie din istorie, 5-0! Golurile au fost marcate de Houri dintr-o lovitura de la 11 metri, Ivan, Cimpanu, Capatina și Markovic ... [ ]
Stiri Universitatea Craiova

23-09: Universitatea Craiova - CFR Cluj-Napoca 1-0. Gol spectaculos marcat de Houri
Universitatea Craiova, detinatoarea trofeului, s-a calificat in optimile Cupei Romaniei, dupa ce a invins cu 1-0 pe CFR Cluj-Napoca. Unicul gol al meciului a fost inscris de Houri printr-un sut de la 25 de metri. Meciul a fost dominat de Universitate ... [ ]
Stiri Universitatea Craiova

21-09: CFR Cluj-Napoca - Universitatea Craiova 1-0
Etapa a 9-a din Liga 1 s-a incheiat, luni seara, cu victoria obtinuta de CFR Cluj in Gruia cu Universitatea Craiova, una dintre rivalele in lupta pentru titlu. Unicul gol al meciului a fost marcat de fundasul Andrei Burca, in minutul 20, dupa o centr ... [ ]
Stiri Universitatea Craiova

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii