Craiova meniu:

CSO Filiași, calificare istorică în sferturile Cupei României!

[ Stiri sport diverse ]
[ : 2021-10-26 ]
[ Filiasi ]
[ Rom�nia ]

CSO Filiași, calificare istorică în sferturile Cupei României!

 4967 CSO Filiași, formație de Liga 3, a produs o nouă surpriză în Cupa României și s-a calificat în sferturile de finală, după ce a eliminat FC Hermannstadt, scor 2-2 (4-3 d.l.d).

Formația doljeană din Liga 3 a trimis meciul la loviturile de departajare în minutul 117, când Crețu a înscris pentru 2-2. Ulterior, portarul Șerban a apărat trei penalty-uri, iar Fliași a obținut calificarea.

La finalul meciului, antrenorul Mario Găman și-a felicitat elevii, a anunțat cum va fi sărbătorită calificarea și a explicat că sunt șanse mari să părăsească echipa, având o ofertă de la Pandurii Târgu-Jiu.


"Este o competiție rezervată surprizelor. N-am cuvinte, sunt fericit. Acești băieți minunați merită toate aplauzele din lume. A fost un meci cu o echipă neînvinsă în Liga 2. Din fericire pentru noi, am reușit să egalăm în ultimul minut și la loviturile de departajare să fim mai inspirați.

Am făcut o primă repriză excelentă, cu posesie bună, cu faze de poartă. În a doua repriză am suferit puțin, am avut și șansă, dar șansa de multe ori ține cu cei puternici și cu echipa frumoasă în acest moment.

Înseamnă ceva unic. Nu știu când vom mai ajunge. Este o fericire de nedescris. De la oamenii din conducere, de la Primăria, de la suporteri. Îmi pare rău că n-au fost alături de noi din cauza restricțiilor, dar mă bucur că au fost în număr foarte mare în spatele tribunei și în spatele porții.

Așa este. Sunt în tratative avansate cu Pandurii Târgu-Jiu și cred că în proporție de 90% voi fi acolo, dar nu vreau să vorbesc de acest lucru. Băieții au știut, au cântat, mi-au zis să nu plec. Sunt emoții mari și deocamdată vreau să trăiesc acest clipe minunate alături de ei.

O să mergem la un restaurant. Trecem de la bere la vin sau șampanie. Acești băieți merită în această seară să petreacă pentru că e ceva unic", a spus Mario Găman.

: 9 ( 1 ) - !26-10-2021: CSO Filiași, calificare istorică în sferturile Cupei României!
CSO Filiași, formație de Liga 3, a produs o nouă surpriză în Cupa României și s-a calificat în sferturile de finală, după ce a eliminat FC Hermannstadt, scor 2-2 (4-3 d.l.d).

Formația doljeană din Liga 3 a trimis meciul la ... [ ]
Stiri sport diverse

26-09-2021: U Craiova a demolat campioana în Cupa României la baschet
Echipa de baschet SCMU Craiova a învins, în Sala Polivalentă, pe CSM Oradea, în prima manşă a turului întâi al Cupei României, cu 79-64, pe sferturi: 26-14, 13-16, 20-19, 20-15. Deşi a fost primul meci oficial de baschet în Bănie după ma ... [ ]
Stiri sport diverse

23-09-2021: ACSO Filiasi produce surpriza si elimina UTA din Cupa Romaniei
Echipa din Liga 3 s-a calificat in optimile de finala dupa un succes la limita, scor 1-0. Unicul gol al meciului de la Filiasi a fost marcat de Viorel Vilcica, in minutul 38.

ACSO Filiasi va face parte din Urna A la tragerea la sorti p ... [ ]
Stiri sport diverse

12-07-2021: Italia castiga EURO 2020
Italia a castigat titlul european pe Wembley din Londra in urma loviturilor de departajare. Dupa 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, rezultat care s-a mentinut si dupa cele doua reprize de prelungiri.

Anglia deschisese scorul in min ... [ ]
Stiri sport diverse

07-07-2021: Italia în finala Euro 2021
Italia a învins Spania la penalty-uri, 4-2, după 1-1 după 90 și 120 de minute de joc, și s-a calificat în finala Euro 2021! ... [ ]
Stiri sport diverse

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova .eu

Dictionar   Meditatii